Képregények helyett inkább fotós ajándékot adjunk esküvőre

Szponzorált tartalom

ajándék esküvői vendégeknek

ajándék esküvői vendégeknek

Az utóbbi évtizedben már senki sem maradhatott a képregények világán kívül. A rengeteg film és másféle adaptáció segítségével sok ember megismerhetett egy olyan művészeti formát, amiről korábban azt hihették, hogy csak gyerekeknek írt, rajzolt mesék. Én olyan érettségi környékén jöttem rá arra, hogy milyen történeteket lehet mesélni ilyen formában, amit mondjuk filmen, vagy egy egyszerű könyvben nem kaphatna meg az ember.

A képregényen kívül létezik még egy megnevezés ezekre a művekre. Ez pedig a grafikus regény, vagy novella. Szerintem felesleges különbséget tenni a kettő között, mivel sokszor a grafikus regény megnevezést csak azért használják az emberek, mert félnek attól, hogy rögtön a gyerekes képregényekkel fogják asszociálni őket. Szóval nem számít minek hívjuk, a minőség az minőség és a képek segítségével egy teljesen új élményt tudnak adni nekünk ezek a művészeti termékek.

Új élmények terén pedig nem is hoznék fel más témát, mint az ajándék esküvői vendégeknek. A nagy nap már az én életemben is közeledett és kicsit más esküvői életérzést szerettem volna közvetíteni a vendégek felé. Az ajándék esküvői vendégeknek kulcsszavakra a Selfiegép nevű oldalt adta ki az első helyen, ami szinte azonnal elnyerte a tetszésemet.

Az ajándék esküvői vendégeknek számára egy újkeletű hagyomány, amit én nagyon tudok értékelni. A lényege nem más, minthogy mi is kimutatjuk a hálánkat aziránt, hogy eljöttek erre a nagy napra. Mindenképpen szerettem volna azonban valami olyat nyújtani nekik, ami örökre megmarad majd az emlékeikben. A Selfiegép pedig pont egy ilyen szolgáltatást biztosított nekem.

Számomra nagyon fontos, hogy egy oldal arculata tükrözze azt, hogy miként állnak hozzá a termékükhöz. A Selfiegép pedig arról tett bizonyságot, hogy pontosan tudják, hogy miként kell meghirdetni egy terméket. Körülbelül tíz perc kellett ahhoz, hogy a teljes ismeretlenségből felfogjam, hogy miért egyedi a Selfiegép és, hogy miért van szükségem rá.

Nehéz dolog nagyobb eseményekre olyan ajándékot találni, ami tényleg maradandó élményt hagy az emberekben. A Selfiegép azonban lehetőséget ad arra, hogy személyre szabott pillanatokat örökítsünk meg egy magas minőségű kamerával. A személyre szabottság alatt azt értem, hogy teljesen a mi kezünkben van a gép irányítása. Ez elsőre egy gyakorlott szervezőben rengeteg rossz érzést kelthet, hiszen megtörténhet, hogy az esküvő alatt valami gond lép fel a Selfiegéppel kapcsolatban.

Nem kell azonban ettől félnünk, mivel a Selfiegép csapata is gondolt erre a lehetőségre. Kiküldenek magukkal egy szakembert, aki az esemény egész időtartama alatt velünk lesz. Így nem kell tartanunk semmilyen váratlan meglepetéstől.

Sokan kérdezhetnék, hogy miért ez a legjobb ajándék esküvői vendégeknek? Hiszen a mobilunkkal is tudunk fotókat készíteni. Elsősorban a kettőt azért nem lehet összehasonlítani, mert már említettem, hogy milyen minőségű képeket lehet ezzel a géppel készíteni. Másrészről pedig a Selfiegéphez használhatunk egy csomó plusz hátteret és filtert. Illetve őszintén, ki ne akarná átélni azt a gyerekkori izgalmat, mikor a barátainkkal beültünk egy fotós fülkébe?

Nekem nem kellett több indok ahhoz, hogy felkeressem a Selfiegép csapatát. Nagyon kedvesek és figyelmesek voltak velem, az időpont pedig megfelelt mindkettőnknek. Szerencsére a gyakorlatban is teljesíteni tudták azt, amit online ígértek. Rengeteg nagyszerű kép született és mindenki el volt ragadtatva ettől az apró kis figyelmességtől.

spacer