Kellemeset a hasznossal: balatoni csapatépítés!

Szponzorált tartalom

csapatépítő játékok

csapatépítő játékok

Olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy nagyon jó a kapcsolatom a kollegáimmal. Szinte azt is mondhatjuk, hogy barátok vagyunk, akik véletlenül egy irodába kerültek. Sokszor találkozunk munkaidőn kívül és szívesen szervezünk közös programokat is. Mondhatni, rendszeresen tartunk csapatépítő tréningeket saját magunknak.

Idén tavasszal bővült a csapat 1-2 emberrel, és szerettük volna, ha nem érzik azt, hogy már egy olyan összeszokott csapatba érkeznek, ahova lehetetlen már beilleszkedni, ezért úgy döntöttünk, hogy megszervezzük az első hivatalos csapatépítőnket. Gondoltuk, hogy összekötjük a kellemeset a hasznossal és a Balaton környékén kezdünk el nézelődni csapatépítő játékok után. Így találtunk rá a BalatonPRO weboldalára.

Egész hétvégés programot szerveztünk

Úgy terveztük meg a programot, hogy szabadságot ezért ne kelljen kivenni, így pénteken délután indultunk útnak és szombatra és vasárnapra szerveztük a csapatépítő játékokat. Nagyon sok rendezvényszerző céggel voltam már kapcsolatban, de azt kell, hogy mondjam, a BalatonPRO az egyik legkiemelkedőbb. Hihetetlen milyen ügyfélközpontúság van náluk. Mindenben nagyon rugalmasak és segítőkészek. Ugyan vannak már előre megírt programterveik, de tulajdonképpen Te magad is összeállíthatod az egészet, abban is partnerek.

Az első SUP élményem

Mi az első napra egy SUP-ozással kiegészített vitorlás kirándulást terveztünk be, vasárnapra pedig egy sárkányhajózást és egy quad túrát. Bevallom, nekem fogalmam se volt először, hogy mi is az a SUP de a kollégáim felvilágosítottak, hogy csak el kell képzelni egy szörfdeszka féleséget, amire ráállsz, és egy evezővel hajtod magad. Így már leesett, hogy korábban is láttam ilyet, csak akkor azt hittem, hogy éppen valami hullámra várnak vagy nem is tudom. Sose állt össze fejben a dolog. Azt hittem, hogy amúgy gyerekjáték az egész, mi lehetne egyébként olyan nehéz benne, de amikor először megpróbáltam rajta felállni, rájöttem. Azzal a lendülettel buckáztam bele a Balaton vizébe, így az első versenyszám már eleve kimerült abban, hogy az a csapat nyer, aki a leghamarabb fel tud rajta állni.

Ezt követően pedig követtük a BalatonPRO által összeállított menetrendet. Miután már mindenki magabiztosan fel tudott állni a SUP-ra, jöhettek a gyorsasági játékok, ahol először a bójákat kellett kerülgetni. Sajnos akármennyire próbálkoztam, nem voltam valami ügyes, így a fényes SUP karrieremet elvetettem, de azért nagyon élveztem. Volt még néhány ügyességi és gyorsasági feladat, aztán pedig SUP-ozás és pancsolás kifulladásig.

Indoor csapatépítő játékok

A másnapi sárkányhajózás és a quad túra is remek hangulatban telt. Sajnos az időjárás félidőnél közbeszólt, mert elkezdett esni az eső, de ahelyett, hogy széttették volna a kezüket és hazaküldtek volna minket, tartottak még nekünk egy rögtönzött indoor csapatépítő tréninget.

Tényleg nagyon jól összekovácsolódott a csapat és már az új kollegákkal is olyan kapcsolat alakult ki, mintha ezer éve velünk lennének!

 

spacer