Fotópapírra volt szükségem.

Szponzorált tartalom

nyomtatoalkatresz hu oldalra

nyomtatoalkatresz hu oldalra

Általában ha ajándékozásról van szó, mindig eléggé kevés ötletem van, hogy mit kéne adni a másiknak. Sajnos egyszerűen nem születtem egy kreatív gyereknek így tőlem soha nem lehetett semmi extrémre számítani. Egyszerűen lerendeztem mindig a dolgot, mert megkérdeztem, hogy mit szeretnének és megvettem.

Legutóbb viszont találtam egy nagyon jó ötletet, amit viszonylag könnyen meglehet csinálni és még nagyon kedves és figyelmes ajándék, és mivel közeledett az 1 éves évfordulónk a barátnőmmel, úgy döntöttem meg is csinálom. Egy olyan fotóalbumról volt szó, amiben a közös pillanatainkat kellett összegyűjteni szöveggel és minden egyéb mással megtoldva.

Sikerült azért egy jó pár képet összegyűjteni és már csak annyi volt a dolgom, hogy kinyomtassam őket. Először sima papírra próbáltam, de hamar rájöttem, hogy ez nem lesz olyan jó ötlet, mert nem lett szép a kép a minőség sem az igaz, ezért fotópapírra lesz szükségem.

Egy kis kutakodás után rátaláltam nyomtatoalkatresz hu oldalra, nagyon jó áron találtam megfelelő fotópapírt. Bár annyira nem értek a dologhoz, pozitívumként hatott, hogy több márka közül is lehetett választani, ráadásul olyanok közül, amiket ismerek is. Voltak olyan fotópapírok, amik külön a lézeres nyomtatókhoz voltak valók és voltak olyanok, amik a tintasugarashoz. Ezzel is úgy volt, hogy tök jó, hogy így vannak csoportosítva, mert nekem ez a kritérium szinte eszembe se jutott volna, sőt, biztos, hogy nem.

Mivel egyre jobban megtetszett ez a nyomtatoalkatresz hu oldal, ezért úgy döntöttem, hogy kicsit körül nézek még, hogy a fotópapíron kívül mit tudnék még beszerezni. Hát srácok, eszméletlenül nagy kínálattal találtam magam szembe. Tonorek és tintapatronok végeláthatatlan sora, voltak még festékszalagok, faxfilmek és mindenféle egyéb nyomtatással kapcsolatos kellék. Ezek a termékek is nagyon jól vannak csoportosítva, szinte nem lehet eltévedni, vagy rosszat választani, de ha mégis elbizonytalanodnál, milyen termékhez mellékeltek egy listát, hogy pontosan milyen nyomtatókkal kompatibilis. Szerintem ez is egy nagyon szuper dolog, mert azért nem mindenki ismeri a nyomtatók alfáját és omegáját, és teljesen rendben van.

Ami az anyagiakat illeti; rögtön kezdeném azzal, hogy szállítási díj nincsen, teljesen mindegy, hogy mennyit rendelsz. Sőt mi több, már két termék vásárlása esetén mennyiségi kedvezményben részesülhetsz és még a kettő dolognak nem is kell ugyanannak lennie.

A rendelésed összegét pedig mint minden valamire való webshopnál, itt is több féle módon tudod kifizetni. Ha nagyon óvatos vagy és nem szeretsz előre pénzt kiadni, akkor nyugodtan választhatod az utánvételes fizetési módot, ahol a futárnál akár készpénzzel, akár bankkártyával is fizethetsz. De ha rutinos online vásárló vagy, akkor fizethetsz előre utalással, amikor is a megrendelést követően elküldött folyószámlára kell elutalni az összeget. A csomagot pedig csak az után adják át a futárnak, hogyha a pénz megérkezett. Természetesen itt lehet 1-2 nappal tovább tarthat a kiszállítás, ez mindig a banktól függ. Végül pedig az ultimate kényelmes és megszokott fitzetési mód, ha online fizetsz bankkártyával. A nyomtatoalkatresz hu oldal a barion szolgáltatást használja erre, ami egy teljesen biztonságos és megbízható fizetési rendszer.

Én a helyetekben tuti, hogy minden olyan dolgot, ami a nyomtatáshoz szükséges, mert amellett, hogy nagyon jó árakkal lehet kalkulálni, szuper kényelmes megoldás és még rengeteg segítséget is kapsz a döntéshez.

spacer