Az új házunk legyen tökéletes!

Szponzorált tartalom

napelem rendszerek telepítése

napelem rendszerek telepítése

Végre neki láthatunk az álomházunk felépítésének! A feleségemmel már nagyon régóta tervezzük ennek a megvalósítását, és most végre meg van erre az anyagi lehetőségünk. A gyerekeinknek is sokkal jobb lesz egy kertes házban felnőni. Én is ilyen helyen nőttem fel, így tudom, hogy mennyi előnnyel is jár ez egy gyerek számára.

A kertnek az is nagy előnye lesz, hogy végre befogadhatunk egy kutyust is, amire a gyerekek már nagyon vágynak. A lakásban ezt semmiképpen nem szerettem volna, mert szerintem fontos, hogy meglegyen a saját kis külső tere a blökinek.

A ház a lehető legkörültekintőbb tervezéssel, minőségi anyagokból és a legmodernebb eljárássokkal készült el. Úgy voltunk vele, hogy az ember nem sokszor épített házat az életében, szóval nyugodtan megadhatjuk a módját.

A tervező külön figyelmet fordított arra is, az épület burkolata hőszigetelő legyen, melynek a célja az energiatakarékosság. Persze ez csak az egyik módja annak, hogy egy ház fenntartási költségein kurtítsunk.

Már a ház befejezése előtt ajánlotta egy ismerősöm, hogy vegyem fel a kapcsolatot a napelempalyazatok.hu szervezetével, hiszen ott kitűnő lehetőségeket találhatok arra, hogy a háztartásunkkal járó energetikai költségek a lehető legalacsonyabbak legyenek.

Számomra leginkább a napelem rendszerek telepítésének a lehetősége volt a legérdekesebb, amihez itt még egy támogatást is meg lehet nyerni.

A támogatásoknak itt több fajtája is létezik: vállalkozásoknak, természetes személyeknek, alacsonyabb jövedelműeknek és tanyáknak is. Ezekre mind külön szabályzatok és feltételek vonatkoznak, amikről a weboldalukon is már részletesen tudunk tájékozódni. Annyit azért elmondhatok, hogy ezek mind rendkívül kedvezőek, és nagyban elősegítik egy napelem projekt elkezdését.

A támogatást nem feltétlen csak napelemekhez lehet felhasználni. A napelempalyazatok.hu segíthet napkollektorok és hőszivattyúk telepítésében is, de a hőszigetelésben és a fűtésrendszer modernizálásában is. Összefoglalva tehát, szinte bármire nyerhetünk támogatást, ami az energiatakarékosságot segíti.

A napelem rendszerek telepítése magas minőségű alkotóelemeket követel meg, amivel a szolgáltató is tisztában van.

Ott van például az inverter, aminek az a feladata, hogy a napenergiából kinyert egyenáramot váltakozó árammá alakítsa, így alkalmassá téve a háztartási gépek számára is. Kétségkívül ez az egyik legjelentősebb tényezője ennek a rendszernek, ezért egy német, minőségi márkával dolgoznak. Ez a gyártó öt éves garanciát vállal erre a készülékre, ami a gyakorlatban azt jeleneti, hogy a meghibásodott készülék helyet kapni fogunk egy teljesen újat.

A napelemek között is léteznek minőségi és kevésbé megbízható darabok is. Természetesen ebben a tekintetben is az a törekvés, hogy a jobb minőségűekkel dolgozzanak. Persze felmerülhet a kérdés, hogy ebben ez esetben nem lesznek-e túl magasak a költségek? Köszönhetően a napelempalyazatok.hu kiváló viszonyának a beszállítókkal, ezek a produktumok is meglehetősen jó áron beszerezhetőek.

A napelem rendszerek telepítése komoly papírmunkával és ügyintézéssel is jár, amivel egy átlagember nem feltétlenül van tisztában. Ezzel azonban semmi baj nincs, hiszen itt készséggel segítenek nekünk ebben is! Gyakorlatilag ezek az adminisztrációs feladatok tovább tartanak, mint magának a rendszernek a telepítése, így különösen fontos, hogy ez zökkenőmentesen menjen végbe.

Mikor ennek a technikának a kiépítésének a költségeit számoljuk, ne felejtsük el azt, hogy ez előbb utóbb meg fog térülni, és onnantól kezdve élvezhetjük az ingyen áramot. Ez a megtérülési idő általában nyolc és tíz év közé esik.

A weboldalon kényelmesen el is küldhetjük az ajánlatkérésünket, amit én már meg is tettem. Ezt követően nem sokkal fel is vették velem a kapcsolatot a további teendőket illetően.

spacer