A redőny motor egy áldás!

Szponzorált tartalom

redőny motorA redőny motor egy áldás!

 

Mindig nagy szükség volt az árnyékolásra, melyet nagyszüleink jobbára egy sötétítő függönnyel oldottak meg. Persze annak is megvan a maga szépsége és tagadhatatlanul hasznos, de egy modern árnyékolóval sokkal többet kaphatunk!

 

A redőnyökkel az a helyzet, hogy esztétikusak és nagyon praktikusak, hiszen azon túl, hogy kizárhatjuk a napfényt általuk, egyúttal szigetelnek is, persze mindegyik típus más mértékben. Még kényelmesebb lehet a használatuk, mozgatásuk redőny motor által, ami ma már cseppet sem luxus!

 

A redőnyök motorizálása egyszerűen megvalósítható akkor is, ha eredetileg nem erre volt tervezve az árnyékolónk. A redőny motor utólag is felszerelhető, így senkinek nem kell lemondani róla, gyakorlatilag bármelyik redőny típusnál alkalmazható!

 

Az utólag történő motorizálásnál egy dologra kell figyelni, hogy olyan redőnyünk legyen, aminél meg van oldva a redőnylécek oldal irányba való elcsúszása. Ha ez is stimmel, akkor nyugodtan belevághatunk, hiszen azt a fajta kényelmet, amit a motoros redőnyök nyújtanak – kár lenne kihagyni!

A Redőnyben Otthon részletesen foglalkozik a témával, azon belül azzal is, hogy kinek, mikor érdemes ezt a lehetőséget kihasználnia. Mennyibe kerül a redőny motor? A külső tokos és vakolható tokos redőnyöknél is alkalmazható? Minden kérdésre választ kaphatunk a redőnyös weboldalon, ahol egyben az árakat is felmérhetjük a különféle redőnytípusok kapcsán.

 

Jó lenne egy könnyen mozgatható redőnyt beszereltetni? Van már redőny az ablakokon, de mit kell tenni ahhoz, hogy motorosan működtessük? Mindegy, hogy fából, műanyagból vagy alumíniumból van az árnyékoló, bármelyik esetében megoldható a motor felszerelésre.

 

Léteznek beépített kapcsolós, távirányítós és WiFi-ről működtethető redőnymotorok egyaránt, tehát tényleg mindenki megtalálhatja közöttük azt a változatot, ami számára a legtöbbet tudja adni!

spacer