Trotec páramentesítő tökéletes eredménnyel

Szponzorált tartalom

Trotec páramentesítő

Ha penészről van szó, akkor nem szabad viccelni! Ebben az esetben a Trotec páramentesítő segítségére van szükség. Nem véletlenül kapott kiváló minősítést, ezért érdemes próbát tenni vele. Az lpv.hu weboldalon lehet megvásárolni, ezért itt kell megtekinteni a készletet.

A TTK 40 E nevű modell megszünteti a dohos szagot és kivonja a levegőből a felesleges vizet. A bekapcsolását követően 10 perccel már biztosan érezni lehet a hatását.

Nagyon tartósnak mondható, hiszen évtizedeken keresztül is használható. A Trotec páramentesítő az ár és az érték arányában is igazán jó vétel. Mivel kicsi a mérete, ezért szinte bárhol elfér. A tömege körülbelül 10,5 kilogramm, ám ez ne tévesszen meg senkit. A szállítása nagyon egyszerű, hiszen az alján apró görgők találhatóak. A mozgatása fogantyú segítségével lehetséges.

A zajszintje csupán 43 decibel, ezért egyáltalán nem mondható hangosnak. A ventilátor kétféle fokozaton képes üzemelni. A Trotec páramentesítő 60 négyzetméteres nagyságú otthonokban is használható.

spacer