Molinó nyomtatás a Dekortár szakértő kezei alatt!

Szponzorált tartalom

molinó nyomtatás

molinó nyomtatás

A vállalkozások mind keresik a módját annak, hogy felhívják magukra a figyelmet. Szükség is van erre, mivel minden szektorban nagy a verseny és valamilyen módon ki kell tűnni a tömegből. Erre tökéletesen alkalmas a molinó nyomtatás, melynek segítségével akár óriási méretű reklámmal hívhatjuk fel magunkra az autósok, járókelők figyelmét.

Molinó nyomtatáshoz a Dekortár számos lehetőséget kínál, különböző molinó típusokhoz. A különbség többnyire a méretükben és anyagukban mutatkozik meg, ezért érdemes alaposan felmérni a lehetőségeinket, hogy az elképzelésekhez leginkább passzoló megoldást választhassuk végül.

A Frontlit laminált molinó nyomtatás nagyon népszerű, valamint ennek kapcsán merülhetnek fel az öntött molinók is. Ezek a változatok kiválóan teljesítenek kültéren, ezért ha az utcán szeretnénk használni a ponyvákat, akkor érdemes ebben gondolkodni.

A Blockout molinókat inkább beltérre javasolják, hiszen ilyen körülmények között tudják megőrizni szép, élénk színeiket és kiváló minőségüket. Ezek főként kirakatokba, beltéren figyelemfelhívásra lettek kitalálva, könnyedén lehet belőlük egy-egy üzlet kirakatában logó, grafika, cégnév jellegű reklám, illetve egyfajta cégtábla.

Az átvilágított PVC molinó nyomtatás szintén ebbe a kategóriába sorolható, több festékkel készítik, hogy amikor átvilágításra kerül, akkor ugyanúgy kihozza a várt színeket. Nagyon praktikus, modern és egyre nagyobb rá a kereslet.

Az Artist light molinó lágyabb szerkezetű, némileg rugalmasabb, ennek köszönhetően jól be lehet építeni különféle keretrendszerekbe. Bármilyen kérdéssel a molinó nyomtatás kapcsán, bizalommal fordulhattok a Dekortárhoz!

spacer