Szponzorált tartalom
Talán kevesen tudják, de egy-egy gyümölcs fogyasztásakor kicsit sem előnyös, ha eldobjuk a magját. Így van ez például a barack esetében is, hiszen sok esetben a magas B17 vitamin tartalmú keserű barackmag többszörösen jótékonyan hathat a szervezetünkre, mint a gyümölcs sokkal népszerűbb húsa. Pedig bizonyított, hogy a barackmag rengeteg olyan hasznos tápanyagot, aminosavat, vitamint, antioxidánst és nyomelemet tartalmaz, amely elengedhetetlen a különböző szervek megfelelő működése szempontjából.
A legújabb kutatások bebizonyították, hogy a sárgabarack mag igen gazdag a B17 nevű vitaminban. Ráadásul ez a B17 vitamin köztudottan szelektíven blokkolja a daganatos szöveteket, ezért a sárgabarack magbél tulajdonképpen a rák legyőzésében is hatalmas segítségünkre lehet. Aki tehát éppen valamilyen rákos betegséggel küzd, az mindenképp próbálja ki ezt a páratlan tápanyagot, hiszen a jótékony hatásán túl, a barackmag fogyasztása valójában semmilyen mellékhatással nem párosul. Rendelje meg Ön is, kattintson most a www.barackmag.com linkre!