Ha szükség van a segítségre, ne féljünk kérni és elfogadni!

Szponzorált tartalom

https://felepulok.hu

https://felepulok.hu

Van, hogy néha besokallunk, hogy néha minden a fejünk fölé emelkedik és hirtelen azt sem tudjuk, hogyan kerültünk ebbe a helyzetbe. Vannak, akik felül tudnak emelkedni a nehézségeken, de vannak, akiknek segítségre van szükségük. Már az is egy lépés, ha az ember felismeri, hogy szüksége van külső segítségre. Abban az esetben, ha beavat másokat, családtagot, barátot, bárkit, akkor sokkal könnyebb lesz.

A segítség többféle lehet. Ismerjünk meg egyet a megoldások közül: https://felepulok.hu.

A felepulok.hu egy a Családi Felépülési Központ, s ennek honlapja a https://felepulok.hu. Itt minden fontos információ megtalálható magáról a végről, a küldetésükről, a céljukról, a jelentkezés menetéről, az árakról és sok másról. A céget az alkoholizmusból való felépülés segítése céljából alapították meg. A felépülést addiktológiai szakemberek segítik, így nem csoda, hogy 70-75%-os hatékonysággal tudják kezelni az alkoholizmus problémáját. A kezelést egy több mint 70 éve működő módszer segítségével végzik. A honlapon még található néhány remek videó a témában és blog is, ahol sok hasznos információ olvasható.

A Felépülök nem csupán az alkoholizmus és más függőségek problémájával küzdő személyeknek nyújt segítséget, hanem a hozzátartozóknak, barátoknak, családtagoknak és munkatársaknak is. Hiszen nem könnyű átélni az alkoholizmust, mint hozzátartozó. Sok esetben nekik is segítségre van szükségük. A jelentkezés nagyon egyszerű, a https://felepulok.hu honlapon található telefonszámon lehetséges.

Van egy különleges, 28 napos programja a cégnek, amely bentlakásos, így hatékonyabb eredményt lehet elérni, mint az 1-2 órás, néhány alkalmas programokkal. Fontos ugyanakkor, hogy az illető, aki a programot választja hajlandóságot, őszinteséget, nyitottságot és tenni akarást mutasson, mert ezek nélkül nem tudnak segíteni.

spacer