Energetikai tanúsítvány online? Lehetséges!

Szponzorált tartalom

energetikai tanúsítvány online

energetikai tanúsítvány online

Ügyintézés online, a pandémia tükrében

Nem tudom, ti hogy viselitek a bezártságot, de én egyre nehezebben. Márciusban, amikor elkezdődött ez az egész pandémiás helyzet, igyekeztem a lehető legpozitívabban hozzáállni a történésekhez. Az egyik szószólója voltam annak, hogy bizony vigyázzunk magunkra és egymásra, és maradjunk otthon, hiszen nem tudhatjuk pontosan, mivel állunk szemben. Éppen ezért pedig legyünk türelmesek, és bízzuk rá magunkat az orvosokra, szakemberekre, hogy megtalálják a megfelelő megoldást. Elvégre mindaz, ami velünk történik most, jóval kevesebb áldozatot kíván, mint mondjuk egy háborús közeg, amivel a nagyszüleinknek kellett szembenézniük. Mégis, mostanra azt érzem, megfojtanak a korlátozások. Lassan egy éve szembesülünk azzal, hogy a szabadságunk megcsorbult, a személyes kapcsolatainkat pedig nem tudjuk megfelelőképpen ápolni.

Energetikai tanúsítvány online készíttetése az e-tanusitas.eu csapatával

Ennek következményeként teljesen átálltunk az online világban való létezésre – én például lassan már a vásárlásomat és az ételrendelésemet is szinte 100%-ban online végzem. Ezért most, hogy eladósorba került a szüleim lakása és energetikai tanúsítványt kell intézni hozzá, azt is így próbálom megoldani. Elkezdtem utánajárni ugyanis, lehetséges-e energetikai tanúsítvány online készíttetése, és szerencsére pozitívan csalódtam, lehetséges! Ahogyan böngésztem a világhálón ugyanis, ráakadtam az e-tanusitas.eu oldalára, akik készséggel állnak a rendelkezésünkre ebben a témában! Az oldalról azt is megtudtam, hogy ők foglalkoznak a magyarországi energetikai tanúsítványok kiállításának tíz százalékával. Ez azért biztató adat, nem? Számomra ez azt is sugallja, hogy rengeteg felhalmozott tudással és szakmai tapasztalattal rendelkeznek már ebben a témában, így nyugodtan rájuk bízhatom magam.

Az energetikai tanúsítvány online megrendelése roppant egyszerű: nem kell mást tennünk, mint kitöltenünk az weboldaluk alján található űrlapot, és rövidesen fel is veszik velünk a kapcsolatot időpontegyeztetés céljából. A megbeszélt időpontban a helyszínre kiérkező kolléga ezt követően megkezdi a szükséges mérések elvégzését az ingatlanban. A mérési adatokat rögtön a mérést követően be is küldi a központa, ahol ezzel párhuzamosan pedig elkezdik az adatok feldolgozását és a tanúsítvány elkészítését. Természetesen minél átfogóbb képet kapnak az ingatlan állapotáról, annál precízebb lesz a munkavégzés is. Éppen ezért, ha rendelkezésre áll bármilyen műszaki dokumentáció, alaprajz, vagy tervrajz, ezeket is szükséges eljuttatnuk a társaság felé. És szerencsére ezeket a dokumentumokat is lehetőségünk van online megküldeni, így tényleg pár kattintás az egész!

Ami pedig valóban csodálatos az energetikai tanúsítvány online ügyintézésében az e-tanusitas.eu csapatán keresztül, az a sebesség. Ahogy az irodában kiállították ugyanis a tanúsítványt, az elkészült dokumenumot másnap futárral kiszállíttatják az ügyfélhez. Vagyis valóban a teljes ügyintézés online zajlik, nekünk pedig a tanúsítvány kézhez vételéhez sem kell kimozdulnunk a lakásunkból! Ezt nevezem modern, korszerű szolgáltatásnak! Ha tehetitek, informálódjatok az oldalon a szolgáltatásról ti is, és ha szükségetek van az energetikai tanúsítvány online igénybevételére, ne habozzatok megrendelni az e-tanusitas.eu szolgáltatását!

spacer