Egyedi póló készítéshez keresel partnert? Itt megtalálod!

Szponzorált tartalom

egyedi póló készítés

egyedi póló készítés

Ha kézi készítésű, különleges ajándékokra vágysz…

Nekem mindig is mozgatták a fantáziámat az egyedileg készített ajándékok, és biztos vagyok benne, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Legalábbis a baráti társaságom visszaigazolta ezt a vágyat a maguk módján. Ez nálunk olyannyira elharapódzott, hogy néhány éve kitaláltuk, hogy karácsonyra és születésnapokra is kizárólag egyedileg készített ajándékokkal lepjük meg egymást. Így aztán hamar sok ötlet összegyűlt az egyedi ajándékok listáján: egyedileg készített képek, saját fotókból készített naptár, gyöngy ékszerek, újrahasznosított ruhadarabok, táskák, stb… És természetesen nem maradhatott ki a sorból az egyedi póló készítés sem.

Igen ám, de azért az egyedi póló készítés eléggé rizikós vállalkozás tud lenni néha. Nagyon sok múlik ugyanis a partneren, akivel a pólókat készítteted. Annyi rosszul sikerült példát láttunk már… ahol vagy a póló anyaga nem volt megfelelő, vagy a mintát nem nyomták rá rendesen, és két-három mosás után már le is kopott a felirat fele. Márpedig a saját készítésű ajándéknál is azt szeretné az ember, hogy tartós legyen… Még szerencse, hogy a LOL Markt csapata abszolút partner a minőségi egyedi póló készítésben! Ami a legszimpatikusabb, hogy mindig minőségi alapanyagokkal dolgoznak, és a pólók anyaga is igazán kellemes a bőrnek!

…miért ne készíttetnél egyedi tervezésű pólót a barátaidnak?

Gyakorlatilag mindenre van egy épkézáb ötletük. Sőt, nemhogy egy, hanem rengeteg! A honlapjuk ugyanis nagyon informatív, tele mintákkal, ráadásul nagyon jól működik a kereső funkció az oldalukon. Bármilyen eseményre keres is az ember mintát, biztosan talál például szülinapra, lánybúcsúra megfelelőt. De kifejezetten személyre szabott mintát is lehet náluk találni, így például hobbira is érdemes szűrni a minták közül. Horgász nagypapának, zenész havernak, focista barátoknak – szinte bárkinek lehet találni megfelelő mintát! De a csapat nagyon segítőkész személyesen is. Így tehát ha van egy ötlet kezdeményed és felkeresed őket a boltjukban, személyesen is rendelkezésre állnak a srácok, hogy konzultáljatok a mintáról.

A személyes találkozó egyébként is kifizetődő, mert ha sikerül megállapodnotok a mintáról (a csapat még a betűtípust és a betűméretet is segít kiválasztani), akár ott helyben is megvárhatod, hogy elkészüljön a pólód. Ha pedig nagyobb társaságnak, például csapatépítő résztvevőinek rendelsz, akkor egyedi póló készítéshez egyedi árajánlatot ad a csapat. Ebben az esetben telefonon vagy e-mailen kell egyeztetnetek a végső dizájnt és az árat. Ezt követően pedig a pólókra a mintát legtöbbször transzfer- vagy szitanyomással készítik el, de igény esetén akár digitálisan is nyomtatják.

Cégként is keresd a LOL Markt-ot, nem fogod megbánni!

Mi legutóbb céges rendezvényre rendeltünk egyedi pólókat a LOL markttól és egyáltalán nem bántuk meg. Az eredménnyel minden kollégánk elégedett volt, ezért bátran ajánlom nektek is, hogy próbáljátok ki az egyedi póló készítést a LOL Markt-tal. Ahogy azt a mi példánk is mutatja, nem csak egyedi mintákat, de logókat is fel lehet varázsolni a hihetetlenül jó anyagú pólókra – vágjatok bele nyugodtan!

spacer