Az sos vízszerelő, mint megmentő.

Szponzorált tartalom

sos vízszerelő

sos vízszerelő

Amikor ismerkedtünk a barátnőmmel, természetes volt, hogy a lehető legelőnyösebb arcunkat mutatjuk egymás számára. Ez azért a legtöbbeknél így van, és természetesen nem csak szó szerint értem – bár tény, sosem tollászkodtam annyit, mint azokon az első randikon… Amikor már több hónapja voltunk együtt, elmesélte, hogy mennyire izgult amiatt, hogy ügyetlennek, szerencsétlennek fogom gondolni, ugyanis ő tényleg olyan, mintha vonzaná a balszerencsés helyzeteket – de én így szeretem őt, ahogy van, és szerintem picit el is túlozza a dolgokat, mindenki kerül hülye helyzetekbe, csak ő ezeket talán túlságosan magára veszi. Na de amikor a következő sztorit elmesélte, ott nekem is majdnem elállt a szavam, ugyanis ez még az egyik olyan randinkon – pontosabban a randi előtt – történt, amikor még csak ismerkedtünk egymással. Így utólag csodálom is őt nagyon, hogy volt ennyi lélekjelenléte az adott helyzetben. És egy kis szerencséje persze, hiszen jellemző rá, hogy gyakran az utolsó pillanatra hagyja a dolgokat.

Na de következzen a sztori, aminek egy sos vízszerelő lett a hőse!

A barátnőm a tusolós-hajmosós-arcápolós rutinja közepette a randi reggelén arra lett figyelmes, hogy sehonnan nem jön nála víz… Mit ne mondjak, a kádban állva, mindenféle kencével a testemen és fejemen én sem lettem volna nyugodt. Szerencsére egész hamar rátalált a neten a vizszereles.net oldalra, akik állítólag tudnak sos vízszerelőt küldeni az igazán szorult helyzetekhez. Nos, kétség sem fér hozzá, hogy ez az volt. A barátnőm egy kis maradék ásványvízzel próbálta menteni a helyzetet, amíg a szaki kiérkezett, hogy fel tudjon öltözni. Kiérkezvén a szerelőnek úgy tűnt, nem olyan nagy a gond, mint amekkorának elsőre látszott, itt már kezdett megnyugodni a barátnőm, hogy a lakásnak sem lesz baja és a randi sem fog elúszni. A vízszerelő nagyon készségesen magyarázott a munkavégzés közben, és tippeket adott arra is, mit lehet csinálni, hogyha ez a helyzet megismétlődne. Barátnőm egyébként csak jókat mondott az egész folyamatról. Már a telefonban is nagyon kedvesek és készségesek voltak, és igyekeztek a lehető legalaposabban kideríteni már látatlanban is a probléma forrását. Az pedig, hogy egy órán belül megérkeztek a helyszínre, valóban nagyon nagy segítség volt ebben a helyzetben.

Azóta már én is megnéztem a weboldalt, hogy fel legyek készülve az esetleges váratlan helyzetekre is – tök jó, hogy van ez az sos vízszerelő szolgáltatásuk Pest megyében és a fővárosban is! Nekem sokszor volt probléma, hogy más szolgáltatóknak, szerelőknek megadtam a címem, és azt mondták, belvárosba nem jönnek ki, de mivel egy nem messzi faluból származom, azt is tudom, hogy gyakran ott se könnyebb rátermett és hamar elérhető szakembert találni.

A vizszereles.net szakemberei ugyanakkor nem csak vizet érintő problémákkal – csőtöréssel, csatornázással, vízszereléssel – boldogulnak, hanem akadnak köztük fűtésszerelők is, így lefednek még egy olyan piacot, ahol bizony akadhatnak sürgős és váratlan helyzetek. Noha ilyen téren nincs velük tapasztalatom hallomásból sem, de biztos vagyok benne, hogy hasonlóan profin oldják meg az ilyen feladatokat is, mint az sos vízszerelést.

Egy szó, mint száz: örök hálám annak a vízszerelőnek, aki megmentette az én barátnőmet, és így létrejöhetett az a randink is a sorban – ha lemondta volna, persze bepótoljuk, de így volt a legjobb.

spacer