A tapadásmentes edények forradalmasítják a főzést

Szponzorált tartalom

Amikor főzünk, igyekszünk a lehető leggyorsabban elkészülni az étellel. Pedig a főzésben nem szabad az idővel spórolni. A jó ételek elkészítéséhez számos tényező áll rendelkezésre, mint a tapadásmentes edények változatos formában. Ezekkel nemcsak ízletes, de gyorsan elkészíthető ételek készíthetőek. Miért? A teflonbevonat például az utóbbi évek egyik úttörő technológiája, ami forradalmasította a konyhai eszközöket. A további tapadásmentes edények között, a kerámia és gránit bevonat is zsírmentes főzést ígér, így kevesebb étolajt használhatunk el, tehát olcsóbb a főzés.
A zöldségek, gyümölcsök saját levükben párolódnak és sülnek meg úgy, hogy nem égnek rá az edények aljára. Így a tapadásmentes edények könnyen elmoshatóak, akár mosogatógépben is. Érdemes azonban utánajárni vásárlás előtt, hogy az adott edény alkalmas-e minden főzőlapon történő használatra, mert előfordulhat, hogy a fémösszetétele miatt, például az indukciós lapokon nem használhatóak. Bár egyre kevesebb ilyen edénnyel találkozunk.

spacer