A Hajdu Z villanybojler 120l ERP egyéb költségei

Szponzorált tartalom

Hajdu Z villanybojler 120l ERP

Vegye az irányt Nyári Tibor weboldala felé, ha új bojlert szeretne vásárolni! Itt alapesetben csupán a feltüntetett árat kell befizetnie. A Hajdu Z villanybojler 120l ERP esetében számolnia kellhet a nyomáscsökkentő szelep megvásárlásával is, amennyiben a budai kerületek egyikében lakik.

Nyári Tibor véleményét kell kikérnie azzal kapcsolatban, hogy szükség van-e a bojler elzáró sarokszelep megrendelésére. Fel kell tenni azt a kérdést is, hogy számolnia kell a Hajdu Z villanybojler 120l ERP átdübelezésével vagy nem. A vásárlás 2 év teljes garanciával lehetséges. A tartályra 7 éves jótállás vonatkozik. Az aktív anódos korrózióvédelem is a rendelés mellett szól. A kiváló hőszigetelésnek köszönhetően, a működtetés kedvezményes feltételekkel lehetséges.

A Hajdu Z villanybojler 120l ERP szabályozható vízhőmérséklettel üzemeltethető. Így a zuhanyzás kellemesen meleg vízben lehetséges. Az évtizedeken át tartó üzemeltetés sem jelent problémát, a kiváló minőségnek hála. A beszerelésre a 06-20-942-0586 telefonszámon egyeztethető időpont.

spacer