Pénztárcát keresel? – A legjobb helyen jársz!

Szponzorált tartalom

női bőr pénztárca

női bőr pénztárca

A napokban éppen elszakadt a kedvenc pénztárcám. Már nagyon régóta volt meg ez nekem, így fájó szívvel búcsúztam el tőle, miután olyan szakadás keletkezett rajta, amit sajnos már nem lehetett (vagy legalábbis nem érte volna meg) megjavíttatni.

Így hát új pénztárca után kezdtem kutakodni. Mivel mostanában nem nagyon lesz lehetőségem személyesen ellátogatni fizikai üzletekbe és nézelődni, ezért kutatási „munkámat” online kezdtem, és reméltem, hogy így is rá tudok találni az új kedvencemre.

Hamar meg is találtam a tökéletes oldalt, ami nem más, mint a bagbox.hu nevezetű shop!

Számomra elsődleges szempont volt, hogy valódi bőr legyen a termék, mivel a műbőr példányokkal már jó néhányszor pórul jártam.

A bagbox.hu választéka egyszerűen hatalmas. Engem most a női bőr pénztárcák vonzottak persze az említettek miatt, de ezen a főkategórián kívül is hatalmas kínálattal vár a webáruház. Nincs mibe pakolnod? Vagy elutaznál, és új, stílusos szettet keresel hozzá? Esetleg csak jól esne a lelkednek egy új kis táska vagy neszesszer, ami később jó lehet? Ezek közül ha bármelyikre is igen a válaszod, akkor a legjobb helyre jutsz te is a Bagboxon! Itt aztán mindent megtalálsz: iskolatáskát, bőröndöt, pénztárcát, ékszerdobozt, egyéb táskát – ezekből férfi vagy női, kék vagy zöld, minden… A bagbox.hu mindben otthon van.

Az oldalon a kategóriák fül alatt hét lehetőséget láthatunk (akciók; táska; bőr pénztárca; bőrönd, utazótáska; iskolatáska, hátizsák; ékszerdoboz; eastpak shop) – és ha ezekre visszük az egeret, akkor még ezeken belül külön-külön is ezernyi dologból választhatunk.

Engem tehát ezeken belül is jelenleg a női bőr pénztárca kategória érdekelt. A kis méretű női pénztárcák között kezdtem el nézelődni, mert mindig is azokat szerettem, sosem voltam annak a híve, hogy akkora pénztárcát hordjak magamnál, ami már szinte egy kisebb táskának is elmenne. Így hát erre az említettre kattintottam. A kategórián belül még szűrni is lehetett viszont a találatokat! Szűrhetjük őket ár szerint, ekkor meg kell adnunk egy minimum és egy maximum értéket, vagy szűrhetünk szín alapján (rengeteg szín, sőt még minta között is válogathatunk), az anyag jellege alapján (például marhabőr, lakkbőr vagy rostbőr), kártyatartók száma alapján is válogathatunk, illetve méret tartomány vagy gyártó szerint is. Ezen kívül a találatokat nézhetjük népszerűség szerint, név szerint, ár szerint vagy felvitel szerinti sorrendben is.

A bagbox.hu egyébként nagyon kedvező áron kínálja a termékeit. Én a szűrésnél beállítottam a sárga színt, mert elsősorban ilyen színű pénztárcára vágytam, és a találatok közt volt is egy gyönyörű citromsárga darab. Így szerintem én mindenképpen rendelek majd tőlük egy olyat. A szállítást csomagpontra is kérhetjük, illetve házhoz szállítással is – ezek pedig ugyanolyan áron futnak, így nyugodt szívvel választhatjuk azt, amelyik nekünk kényelmesebb. A szállítás egyébként 5-7 munkanapot vesz igénybe, tehát szerencsére hamar megkaphatjuk a kiválasztott terméket, ráadásul bizonyos összeg feletti vásárlás esetén ingyen szállítást biztosítanak. Így ha az adott időszakban több mindenre is szükségünk lesz előreláthatólag, akkor érdemes ezeket egyben megrendelni, így spórolva a szállítási díjon.

Én tehát biztosan tőlük fogom megrendelni álmaim női bőr pénztárcáját, és mindenképpen ajánlom őket nektek is, mert gyönyörű és/vagy praktikus termékeik vannak, gyors szállítást biztosítanak, kedvező áron kínálják a termékeiket, és óriási választékkal rendelkeznek, így teljesen biztos, hogy náluk mindenki megtalálja majdani táskáját, bőröndjét, ékszerdobozát, pénztárcáját vagy hátizsákját! Keressétek bizalommal a bagbox.hu csapatát, ha nincs mibe pakolnotok, vagy csak jól esne egy új szerzemény!

spacer