Tetoválás után szolárium? Csak óvatosan.

Tetoválás és szolárium

Köztudott, hogy a bőrünk nagyon érzékeny, ezért vigyáznunk kell rá! Például a tetováltatás után különösen körültekintőnek kell lennünk. Ilyenkor nem szabad közvetlen napsugárzásnak kitennünk a kivarrt testfelületet, mert ez hihetetlenül káros!

Lehetőleg néhány hétig kerüljük a szoláriumokat is, mert a mesterséges napfény sem gyakorol jó hatást a sérült bőrfelületre. Ha megtörtént a gyógyulás, akkor elkezdhetjük szépen lassan visszaszoktatni magunkat a mesterséges napfényhez.

Figyeljünk oda arra, hogy a bőrünk miként reagál a szoláriumozásra! Amennyiben valamilyen irritációt észlelünk, azonnal szálljunk ki a csövek alól és kérjük ki egy tapasztalt bőrgyógyász tanácsát. Biztosra vehető, hogy előbb-utóbb regenerálódik és az életünk visszatérhet a régi kerékvágásba.

A Hollandimpex szoláriumait is nyugodtan felkereshetjük, hiszen megbízhatunk a készülékeikben. Persze nem árt az elővigyázatosság, hiszen a készülékeket okosan kell használni. Kérdés esetén, mindenképpen forduljunk a szolárium személyzetéhez!

spacer