Teavirág ajándékba is tökéletes

Teavirág

Kedveli a teákat és ajándékozna is ezekből valami különlegeset a barátnőjének vagy valamelyik aranyos ismerősének? Akkor most pontosan a megfelelő helyen jár, ugyanis a teahaz-ajandek.hu webáruház jóvoltából csodálatos teavirág termékeket vásárolhat meg ajándékozás céljából, de a saját részére ugyanúgy.

Különlegesen szép a gazdag kínálatban megtalálható Pünkösdi rózsa nevű virágzó tea, ami rendkívül érdekes, ugyanis csodálatos, élénk színű virág bukkan elő egy tojásdad alakúra formázott teából.

Az összetevőit 95%-ban zöld tea, 5%-ban pedig szegfű képezi. Egy gumóból átlagosan 1-1,5 liter tea készíthető, ez attól függ, hogy ki milyen erősen szereti. Amennyiben sokáig szeretnének gyönyörködni a tea szépségében, akkor egy formás üvegbe tegyék bele és hideg vizet öntsenek rá.

A teavirág kultúrája kb. 20 évvel ezelőtt indult a hagyományosan nagy teatermelő országokból. Itt a legfiatalabb tealeveleket és virágokat fonják össze, leginkább gömb formájúra. Jázminesszenciában több órán át áztatják, hogy különleges legyen az íze.

spacer