Szivárványsellő Barbie csodálatos világa

Szponzorált tartalom

Szivárványsellő Barbie

A Barbie már az első megjelenése óta tartja lázban a lányokat és a fiúk egy részét. Minden olyan valós vagy mesebeli jelenet eljátszható velük, amit mással nem lenne az igazi. Szivárványsellő Barbie olyan elképzelt világban él, ahol a korallok között telnek a napok.

A baba, a többi Barbiehoz hasonlít deréktól felfelé, de lefelé egy különleges uszonyban végződik a teste, pont úgy, mint a sellőké. Ezt pedig olyan csodálatos szivárványos úszó koronáz meg, aminek szinte egyik kislány sem tud ellenállni.

A képzeletüket szabadon engedve alkothatják meg, akár játék közben is a saját kis világukat, ahol az történik, amit igazán szeretnének. Ennek a babának van egy érdekes tulajdonsága. A nyakláncában lévő kő megnyomásával varázslat történik. Hogy pontosan mi?

Azt nem lehet tudni, hiszen minden kislány, aki a Szivárványsellő Barbie nyakláncát megnyomja, saját maga találhatja ki azt, hogy mi is történjék ilyenkor. Kedves és szórakoztató játék ez, ami remekül lefoglalja az 5-7 év közötti gyerekeket.

spacer