Sörös pohár a haveros estékhez

Sörös pohár

A férfiak általában keményen dolgoznak annak érdekében, hogy eltartsák a családjukat. A nehéz munkahetet követően pedig végre jólesik leülni egy sörre a haverokkal. A sörös pohár elmaradhatatlan kelléke az iszogatásnak, ezért érdemes belőle otthonra is venni néhányat.

A White Crystal weboldala segít a választásban, hiszen itt több, kiváló minőségű termék is megvásárolható. 330 és 360 milliliteres típus is található a kínálatban. A sörös pohár hosszúkás alakban vehető meg.

Könnyű kézben tartani, és a rajta lévő szép gravírozásnak köszönhetően attól sem kell félni, hogy kicsúszik a kézből. A weboldalon hatdarabos változatban áll a vevők rendelkezésére. Kifejezetten mutatós a csavart változata, ami egészen biztosan felhívja majd magára a vendégek figyelmét. A sörös pohár ára is vállalható, ezért érdemes az internetről beszerezni otthonra.

Nemcsak sört lehet ezekből inni, hanem különféle üdítőket is. Tökéletesek a szervírozáshoz. A megrendelésük nagyon egyszerű, és akár díszdobozban is lehetséges a kiszállításuk.

spacer