Megbízható nemzetközi fuvarozás kell Önnek?

nemzetközi fuvarozás

A Szinker International Logistics immáron nem kevesebb, mint 25 éves múltra tekint vissza a fuvarozás területét tekintve, mely szám kétségtelenül tekintélyt parancsoló. A cég jelen pillanatban 40 felkészült munkavállalóval rendelkezik annak érdekében, hogy az ügyfelek kiszolgálása tökéletesen tudjon megvalósulni. Amennyiben érdekli Önt a minőségi nemzetközi fuvarozás, úgy válassza bátran a Szinkert!

Családi vállalkozással egy ügyfelek elégedettségének kivívásáért

A Szinker International Logistics büszke arra, hogy 1994-ben egy szál haszongépjárművel mint családi vállalkozás jött létre, s hogy máig sikerült családi vállalkozásnak maradnia – annak ellenére, hogy az árufuvarozási világban a családias légkört idővel szinte mindig a hideg profizmus szokta felváltani. A Szinkernél azonban megmaradt a családi irányítás, s ezzel együtt az a munkakörnyezet is, amiért az ügyfelek a Szinkerre szavaznak más cégekkel szemben.

Mit tud nyújtani a Szinker a megbízók számára?

Mindent, amit a nagy piaci szereplők is – és még annál is többet! Ahogyan másoknál, a Szinker International Logistics esetében is adottak azok a számítógépes rendszerek, melyek a gyors, optimális eligazodást Európa területén belül lehetővé teszik; így képes a vállalkozás pariban lenni a mindenkori konkurenciával, hiszen így a járművek az adott időpillanatban elérhető legjobb útvonalon tudnak haladni. Aki nemcsak egyszeri alkalommal bízza árujának szállítását a Szinkerre, annak a cég egyedi konstrukciókkal, ajánlatokkal is elő tud rukkolni, a mindenki más számára elérhető árak szintje alá kínálva ezzel. A vállalkozás saját tulajdonában lévő 30 haszongépjárművén felül alvállalkozóktól egyéb járműveket is igénybe tud még venni, eseti jelleggel, ha a helyzet úgy kívánja meg.

Hogyan tudja elérni a céget, ha velük szeretne szállíttatni?

Első körben mindenképp a Szinker International Logistics honlapján érdemes informálódni, ott ugyanis egyrészt nagyon könnyen lehet ajánlatot kérni (ehhez csak rá kell kattintani az Ajánlatkérés menüpontjára), másrészt pedig meg lehet találni minden szükséges elérhetőséget, amivel az érdeklődő számolhat. Amennyiben ajánlatot kér a fenti módozatok egyikét igénybe véve, úgy legkésőbb egy napon belül választ fog kapni a megkeresésre, ráadásul kalkulációval együtt!

A Szinkernél lévő modern flotta a rendelkezésre álló tanúsítványok, engedélyek és biztosítások birtokában pontosan azt a minőségi munkát teszi elérhetővé a szállítmányozás terén, amire Önnek is szüksége lesz.

spacer