Kortalan Bowling Eger városában

Bowling Eger

Kevés szabadidejét mindenki szereti a családjával vagy a barátaival tölteni, de a sablonos kocsmában iszogatós esték vagy a plázában átsétált napok talán lapossá tehetik a szeretteinkre szánt időt. Ha már Önök is megunták a jól megszokott programokat és egy kis laza kalandra vágynak, netán Egerben vagy annak környékén laknak, akkor térjenek be a bowling klubba!

Majdnem amerikai szinten játszható a bowling Eger városában, viszont a vérszomjas versengés helyét átveszi a vidám, nevetéssel tűzdelt sportolás. Bár a versenyszellem megmarad, de a cél nem a nyereség, hanem a hasznosan és kellemesen töltött idő. Az sem probléma, ha valaki nem az a kifejezetten sportos alkat, mert nem igényel különösebb erőnlétet.

Olyannyira nem, hogy a kalandos szórakozást nyújtó bowling Egerben nemcsak a nagyokat várja, hanem a kicsiknek is lehetőségük van kipróbálni, akár egy a klubban szervezett szülinapi zsúr keretein belül. Keljenek hát fel a tv elől, hívják el a barátaikat és irány a klub, mert korhatár nélkül vár a bowling Egerben!

spacer