Kerékpártartó vonóhorogra, hárompontos rögzítéssel

Kerékpártartó vonóhorogra

Van az autóján vonóhorog és bicikliket szeretne szállítani? Akkor éppen jó helyen jár! A kerékpártartó vonóhorogra kedvezményes feltételekkel vásárolható meg a stilusosutazas.hu weboldalról.

A termék rendelkezik hátsó világítással, illetve rendszámtábla-tartóval, ezért a KRESZ szabályainak megfelelően használható. A segítségével 3 ponton lehet rögzíteni a kerékpárokat. A két keréken túl, a váznál is van egy tartópont. Így biztosan nem kell az elmozdulástól tartani. A kerékpártartó vonóhorogra billenthető, ezért egyszerűen ki lehet nyitni a csomagtartót. Alapjában véve kétféle típus közül lehet választani. Ezeknek a jellemzői részletesen fel vannak sorolva a weboldalon. A felszerelés egyszerű feladatnak bizonyul.

A 13 pólusú elektronikus csatlakozók remekül együtt tudnak működni az autó elektronikájával. A kerékpártartó vonóhorogra ára attól függ, hogy Ön melyik terméktípust választja. Az akcióknak köszönhetően alacsony áron vásárolhat. Döntsön a remek minőség mellett, mivel csak így szállíthatja biztonságosan a drótszamarakat!

spacer