Igen masszív a feeder horgászbot

Feeder horgászbot

Mire van szükségünk, hogy kiváló sikert érjünk el a tó vagy éppen a folyóparton, a méretesebb halak kifogása esetén? Elsősorban kell a jó csalétek, megfelelő szerelék és természetesen a feeder horgászbot, ami jól bírja a kihívásokat. Érdemes mindig felkészülni a váratlanra és inkább ennek fényében nekivágni a pecázásnak, mint meglepődni az utolsó pillanatban.

Sokan jártak már úgy, hogy egy kisebb bottal horgásztak, amikor egyszer csak valami nagyon elkapta a csalit és megindult azzal a mélyebb vizek felé. Szinte feleszmélni sem volt idő, mert már hajolt és tört is a spicc, vele együtt pedig a zsinór is elszakadt. Ez nem fordult volna elő a feeder horgászbot esetén.

Igaz, hogy a márka között is számos típus található, de nyílván a masszívabb szerkezetbe éri meg inkább befektetni, hiszen mindenki nagyobb halat szeretne fogni. Akár a part közelben áztatatjuk a csalit, akár a mélyebb vizeket vesszük célba, a feeder horgászbot ideális a feladatra. Rendeljük meg most a specialcarp.hu oldalon és készüljünk fel az idényre!

spacer