Fehérboros pohár egy elegáns vacsorához

Fehérboros pohár

Sokan szeretnek főzni, hiszen nagyon varázslatos, ahogyan a finom hozzávalókból egy teljesen új minőség születik. Sok olyan étel létezik, amihez érdemes bort fogyasztani. Ilyenkor nélkülözhetetlen a fehérboros pohár használata.

Ha valaki szeretne belőle vásárolni egy szettet, akkor látogasson el a White Crystal weboldalára. Itt hatalmas kínálat várja a nézelődőket. Látható, hogy igen nagy odafigyeléssel lett elkészítve a szépen csillogó fehérboros pohár. Meg lehet vásárolni még kehely formájában.

A karimája egy kissé kifelé nyílik, ezért egyáltalán nem nehéz belőle inni. 170–270 milliliter az űrtartalma. Bármilyen borhoz megtalálható a megfelelő típus. Az ára elsősorban a méretétől és a kidolgozottságától függ. A fehérboros pohár sérülékenynek számít, ezért mindenképpen vigyázni kell rá!

Előnyös, ha a kosárba belekerül egy olyan díszdoboz is, amelybe könnyedén belefér a szett. Gyönyörűen mutat a vörös velúrborítása, illetve a benne lévő selyem. Érdemes betenni egy vitrinbe, hogy minél többen megcsodálhassák.

spacer