Escape room Budapest többféle küldetéssel

Escape room Budapest

Az utóbbi időben nagy népszerűségre tettek szert az úgynevezett szabadulószobák. Egy csapatnyi embert bezárnak egy helyiségbe, majd a feladványok megoldásával kell onnan kijutniuk. Az Escape Room Budapest egyre ismertebbé válik minden korosztály körében.

A Mindquest weboldalán most is lefoglalhatóak különféle szobák. Az egyikben egy őserdei szörnyet kell megfékezni, a másikban pedig egy pokolgép felrobbanását kell megakadályozni. Előfordulhat az is, hogy a játékosok egy másik dimenzióban ragadnak.

Az Escape Room Budapest lehetőséget biztosít még a mesterséges intelligencia legyőzésére is. A játékosok nagyon izgalmasnak szokták találni azt a feladatot, amikor egy gyémántot kell ellopni egy bank páncélterméből. A küldetés teljesítésére csupán egyetlen óra áll rendelkezésre. A csapatnak legalább 2 főből kell állnia.

Több szem többet lát alapon, érdemesebb további embereket is hívni. Nem szabad 5-nél többen lenni, mert ez a játékélmény rovására mehet. Az Escape Room Budapest csodálatos alkalmat biztosít a csapatépítésre.

spacer