Egészséges a szoláriumozás? Itt egy friss érdekes tanulmány a témában.

Hollandimpex szolárium

Télen nehéz elviselni a napfény hiányát. Nem csoda, hogy sokan döntenek úgy, hogy felkeresik a legközelebbi szoláriumot. Ez kitűnően alkalmas a D vitamin szint emelésére, ezért érdemes a mesterséges barnulás mellett dönteni. Nemrégiben készült egy olyan tanulmány, ami azt vizsgálta, hogyan változik a szervezet állapota az UVB sugárzás hatására. Az eredmény szerint nő a vitaminszint, tehát érdemes befeküdni a kabinba. A hangulatra is jó hatással lesz a fény, ami különösen hasznosnak bizonyulhat télen.

Hetente legalább egy alkalommal tanácsos felkeresni a Hollandimpex szoláriumát a D vitamin szint emelésére. Rengetegféle kabin közül lehet választani. Például az új iTan kipróbálását nem szabad elszalasztani. Ez jelenti a gépek legújabb generációját, hiszen még vibrációs talp is található benne. A kezelése igen gyorsan megtanulható, ezért egyre többen érdeklődnek iránta.

Kíméletesen lehet barnulni a segítségével. Számtalan díszítéssel rendelhető meg. A legtöbben a D vitamin szint emelésére használják a téli időszakban. Egyenletes, napbarnított színűvé teszi a bőrt, amit imádnak a hölgyek. Folyamatosan növekszik azoknak a férfiaknak a száma, akik próbát tesznek vele és sohasem csalódnak a teljesítményében. Érdemes elgondolkodni azon is, hogy az álló vagy a fekvő kabin felelne meg jobban az igényeknek. Mindenkinek mások az elvárásai, ezért mindkettőt ki kell próbálni a D vitamin szint emelésére. Ezt követően úgyis ki fog derülni, hogy melyik jelenti a jobb választást.

A vállalatot akkor is fel lehet keresni, ha egy szalont szeretne bérelni vagy vásárolni. Később alkalom nyílik még az esetleges karbantartásra és javításra. Az oldalon meg lehet tekinteni a kínálatot. Mindenképpen sor kell keríteni a legjobb csövek beszerzésére, mert nélkülük nem lesz teljes az élmény. A kabinon kívül vehetőek még olyan termékek, amelyek hasznosak lehetnek a szoláriumozásnál. Például a fényvédő egyetlen ember készletéből sem hiányozhat, ha a D vitamin szint emelésére helyeződik a hangsúly a mesterséges barnulásnál.

spacer