Az Arab Emírségek és az örök nyár

Arab Emírségek

Önnek is elege van már a hidegből? Szívesen ellátogatna egy olyan helyre, ahol melegebb van? Szívesen pihenné ki külföldön az ünnepek fáradalmait? Akkor az Arab Emírségek tökéletes választásnak fog bizonyulni.

Itt még a téli időszakban is állandóan meleg van, tehát írja be a naptárába az utazás időpontját! A Morea Travel segítséget nyújt a szervezésben, hiszen itt többféle csomag közül lehet választani. Az elszállásolás ötcsillagos hotelekben történik.

Az Arab Emírségek rengeteg látnivalót tartogat, ezért tanácsos itt minél több időt eltölteni. Érdemes megmártózni a tengerben, mert ez igazi felüdülést jelenthet az itthoni fagyoskodás után. Nem szabad kihagyni a vásárlást sem, hiszen remek plázák állnak a látogatók rendelkezésére. Lélegzetelállító látványt nyújtanak a felhőkarcolók.

Az Arab Emírségek tekintetében, Dubai számít a legnépszerűbb úti célnak. Itt tekinthető meg a világ legmagasabb épülete, vagyis a Burj Khalifa, a maga 830 méteres magasságával. A Dubai Fountain, vagyis a zenélő szökőkút is kedvelt a látogatók körében.

spacer