A marketing kiszervezés egy költséghatékony megoldás lehet

Marketing kiszervezés

A reneszánsz idején éltek a legnagyobbat alkotó polihisztorok, akik több területen is maradandót alkottak. Manapság a cégek vezetése és irányítása annyira szerteágazó feladatokkal jár, hogy egyetlen ember képtelen mindet elvégezni, még ha polihisztor is. Mivel a marketing kiszervezés manapság már könnyen kivitelezhető, ezért előnyösebb ezt az utat választani, mert sok fejtőréstől óvhatja meg magát a cég vezetője.

Míg 10-15 évvel ezelőtt alapszintű tudással elboldogult az ember, addig mára az értékesítési tevékenység stratégiai tervezést, közösségi kommunikációt, különböző szoftverek kezelését, statisztikák készítését és elemzését is megkövetel, amit nagyon nehéz lenne egy embernek elvégezni, főleg ha a cég vezetése mellett más munkahelye is van. Akárcsak az újabb járműveknél. Míg a régi típusúakat szinte bárki megszerelte, ha nem volt nagyobb gond vele, addig az újakban már olyan mértékben szerepet kapott az elektronika és a számítástechnika, hogy még sokszor az autószerelők is csak nézik, hogy most miként is kellene hozzáfogni.

A Dog & Pony marketing tanácsadói cég projektmunkák elvégzésére is alkalmazható, ezért költséghatékonyabb igénybe venni szolgáltatásaikat, mint állandó jelleggel a cégnél tartani valakit, aki megoldja az ilyen jellegű problémákat. Egyrészt a projektumkára felbérelt cég munkásai után nem kell járulékokat és adóterheket fizetni, mivel vállalkozói díjért végzik el a munkát. Másrészt, egy marketing tanácsadói cégnek általában minden területre vannak szakképzett emberei, ezért nem kell újabb és újabb szakembereket alkalmazni meghatározott időre.

Egyszerűen csak fel kell bérelni a céget és annak munkatársai több problémát is orvosolni fognak. A Dog & Pony tanácsadói cég minden olyan területen eligazodik, ami jelenleg Magyarországon a marketinghez tartozik. A következő tevékenységeket vállalják: civil kommunikáció, marketing tanácsadás, valamint stratégia kidolgozása és kivitelezése, kreatív tervezés, online marketing és hirdetések a közösségi- és weboldalakon, honlapok és webáruházak készítése.

spacer