A LED lámpák szépek és tartósak

LED lámpák

Elege van már abból, hogy állandóan kiég a fényforrás a lámpákban? Unja, hogy szinte mindig magas a villanyszámla? Akkor elképzelhető, hogy a LED lámpák megoldják majd a problémáit. A fényforrás igen energiatakarékosnak számít, ezért érdemes kipróbálnia.

Az üzemórák száma magas, tehát biztosan nem kell néhány hetente cserélgetni. A színhőmérséklete kifejezetten kellemes, tehát megfelelő lesz az otthona megvilágítása. A bekapcsolási ideje körülbelül fél perc.

A LED lámpák esztétikus kivitelben vásárolhatóak meg, tehát jó ötletnek bizonyul majd a használatuk. A vásárlás során oda kell figyelni arra, hogy milyen foglalatú fényforrásra van szükség. A legtöbb esetben E27-es vagy E14-es változat kell. Mindegyik mellett fel van tüntetve a teljesítmény, illetve az energiafogyasztás.

Tanácsos figyelembe venni a megadott energiatakarékossági osztályt is. A LED lámpák 5 év jótállással vásárolhatóak meg a webáruházból. Nem kell értük túl sok pénzt kiadni, ezért még egy érv szól a kipróbálásuk mellett. Hamar megérkeznek az internetről megrendelve.

spacer