A Greffe de cheveux vitathatatlan előnyei

Greffe de cheveux

Rengeteg férfi szégyenkezik amiatt, hogy az idő múlásával részben vagy teljesen megkopaszodott. Sajnos, régebben semmilyen megoldási lehetőség nem létezett erre a problémára, azonban mostanra megváltozott a helyzet.

A Greffe de cheveux igen sok férfi életét tette már szebbé. Az átültetett hajszálak 80%-a életképesnek bizonyul. Másfél év elteltével, a növekedést követően a frizura újra a régi fényében fog csillogni. Az urak néhány évet biztosan letagadhatnak a korukból, a kezelés hatására.

A Greffe de cheveux esetén a fájdalomtól sem kell tartani. A beültetés előtt az orvosok adnak egy injekciót, ami gondoskodik a helyi érzéstelenítésről. Egy egész napot rá kell szánni a kezelésre. Az orvosok reggeltől estig dolgoznak majd azon, hogy tökéletes legyen a frizura. Az apró sebhelyek nyom nélkül el fognak tűnni.

Ez azt jelenti, hogy senki nem fog rájönni arra, hogy a szépülés mesterségesen történt. A Greffe de cheveux egyre kedveltebbé válik a férfiak körében, hiszen a segítségével jelentősen javítható az életminőség.

spacer