A földönkívüliek közel vannak

A földönkívüliek

Az emberiség elég sok mindenen ment keresztül az elmúlt néhány ezer évben és akkor még nem is esett szó az őstörténelemről. A modern világ annyira felgyorsult, hogy a bolygó bármelyik pontján történő jelenségek pillanatokon belül a világhálón landolnak és megosztásra kerülnek mindenkivel. Így aztán nehéz a földönkívüliek létezését titkolni, letagadni.

Sokan még most is úgy vélik, hogy parányi földünk az egyetlen, ahol élet létezik, az óriási és elképzelhetetlen univerzumban. Ez egy nagyon érdekes feltevés, mert még az sincs konkrétan elismerve, hogy a naprendszerünkben csak mi vagyunk egyedül. A földönkívüliek nagy valószínűséggel sokkal közelebb vannak hozzánk, mint azt gondolnánk.

Sokan vannak, akik biztosak abban, hogy látták őket és kapcsolatba léptek velük. Eléggé hajmeresztő azt állítani, hogy több 10 000 ember vallomása közül 1 sincs, ami igaz és hiteles lenne. A földönkívüliek című könyv, ennek apropóján sok hasznos információt és számos érdekességet tartalmaz, még a kételkedőknek is. Ismerjük meg az igazságot!

spacer